Et quicklån er en oplagt mulighed for dig, der står i en mere akut situation, hvor du har brug for penge. Det behøver ikke at være direkte pengenød, det kan også være, at du har behov for et supplement, eller at gøre tilværelsen bare en smule sjovere sidst på måneden.

Når du vælger et quicklån, er det en af de hurtigste måder at optage lån på. Både i forhold til at ansøge om lånet og at modtage pengene. Det er på den måde meget fleksibelt i forhold til, hvis du skulle stå i en pludseligt udfordret situation økonomisk.

Hvad er et quicklån?

Et quicklån er, som navnet antyder, et hurtigt kviklån – altså en hurtig metode til at låne penge – hvor en presset situation kan gøre, at behovet opstår. Det er dog også en låneform, hvor der kun er muligheder for mindre pengebeløb. Det er derfor, at det er den oplagte løsning til dig, der på et øjeblik har brug for penge til at supplere noget andet, eller til at leve lidt bedre lidt længere, inden de sidste penge på kontoen slipper op.

Er et quicklån gratis?

Ja, du kan få et gratis quicklån. Hvis det er din første gang, du skal optage et quicklån, giver mange udbydere mulighed for, at du kan gøre dette gratis.

Gratis betyder i denne sammenhæng, at dit første quicklån er uden nogen former for renter, og at der ikke er andre yderligere eller skjulte omkostninger. Det eneste, udbyderen kræver af dig er, at du kan tilbagebetale dit lån til tiden.

Hvis du undrer dig over, hvordan et quicklån kan være gratis, skyldes det ganske enkelt udbud og efterspørgsel. Konkurrencen er stor blandt udbydere, og derfor dette tilbud til dig som kunde.

Efter et quicklån er af mindre størrelse, er det derfor oplagt for mange. Dette skyldes, at det mindre beløb ikke overstiger en grænse for, hvor muligt det er at få tilbagebetalt. Når det lånte beløb forbliver lavt, er det derfor også realistisk for flertallet af få tilbagebetalet beløbet igen til tiden.

Fleksibilitet der passer dig

Et quicklån er en fleksibel måde at låne penge på. Du behøver ikke at skrive underskrifter eller udfylde dokumenter, som hos en bank. I stedet kræver de fleste udbydere i dag blot, at du anvender dit NemID ved et lån. Dette er din identifikation, og det er alt, du behøver.

Den hurtigere proces gør, at du lynhurtigt modtager pengene på din konto – helt som et quicklån bør fungere.