Når man er ung, er der nok at bruge penge på. Studielivet gør, at der ikke er tid til at tjene nok penge – og den su man får, rækker ikke altid langt. Den gode nyhed er, at der er hjælp at hente og lån at søge.

Når du er fyldt 18 år, er der mulighed for at søge kviklån. Der er flere og flere 18 årige, der benytter sig af kviklån. Det er en nem og billig måde at få lidt hjælp i hverdagen. Hvis din computer er brudt sammen eller din cykel er gammel, kan der være behov for hurtige penge. Der kan kviklån være en løsning.

Fordele ved at ansøge om kviklån

Der er mange fordele ved at ansøge om kviklån. Du slipper for at skulle argumentere og tigge og bede din bankrådgvider om forståelse. Du kan ansøge 100% uforpligtende og på den måde undersøge, om du kan få en aftale, der er noget for dig. Denne tekst handler udelukkende om kviklån 18 år da der er firmaer, der ikke tilbyder lån til 18 årige. Dem skal du selvfølgelig ikke spilde tid på.

De vigtigste fordele ved at ansøge om kviklån for dig er:

  • Du får hurtigt og nemt svar på din ansøgning.
  • Det er let at blive godkendt – hvis ikke du er registreret i RKI.
  • Det er dine penge, du bestemmer.
  • Du skal ikke stille sikkerhed for lånet, så ingen andre behøver at blive involveret.

Overvejelser inden optagelse af kviklån

Der er en række punkter, du skal overveje, inden du optager et kviklån. Der er mange skræmmehistorier om kviklån og om de renter, du kommer til at betale. Men der er måder at undgå at ryge i fælden og betale alt for mange penge.

Først og fremmest skal du ansøge om kviklån flere steder. På den måde kan du sammenligne de forskellige tilbud du får og derved se hvilket kviklån, der kommer til at være den bedste løsning for dig.

Derefter skal du se på kviklånets ÅOP. ÅOP\’ en er de årlige omkostninger, du kommer til at betale for dit kviklån. Mange kommer til at begå den fejl, at de udelukkende kigger på renten og tager en beslutning på baggrund af den. Hvis du istedet for kigger på kviklånets ÅOP, har du et overblik over alle udgifter (gebyrer, administration m.m.).

Uanset hvor meget du har brug for pengene, skal du, inden du optager et kviklån, sikre dig, at du rent faktisk har råd til det. Du skal derfor lægge et budget, så du får overblik over hvor meget du kan betale for et kviklån.

Husk altid at overholde betalingsfristerne for dit kviklån 18 år – ellers skal du betale ekstra renter og gebyrer og så ender det med at blive en dyr affære.