Hundefoder

Det er ligeså altafgørende for hunde, som det er for os, at få en sund og varieret kost. Udover dette bør hundefoder tilgodese den enkelte hunds behov og der burde i den grad lægges vægt på, at sammensætte kosten så det bedst muligt rammer den type kost, som hunde oprindeligt er byggede til at få. Et godt hundefoder i høj kvalitet er vigtigt for din hunds helbred og velvære. Det er altså vigtigt at sørge for, at ens hund får de næringsstoffer den har brug for, for at kunne fungere optimalt.

Ved at gøre brug af det ovenstående link vil du få adgang til Dogstyling.dk\’s store udvalg af forskellige former for hundefoder. Der er alt du skal bruge, uanset hvad du leder efter.

Hvis du på den anden side ikke er helt sikker på hvad du skal gå efter til din hund, kan du i følgende afsnit læse mere om de forskellige kategorier der findes inden for hundefoder.

Basisfoder

Basisfoderet er selve fundamentet i din hunds kost. Det betyder med andre ord, at der her er tale om et godt, sundt og nærende fuldfoder, der på alle møder dækker alle de basale kostbehov, som din hund nu engang har.

Alle hunde er forskellige og derfor skal de naturligvis heller ikke have det samme foder. Derfor er der nogle ting man kan tænke over, inden man vælger sit basisfoder. Først og fremmest er det en god idé, at kigge på hundens alder, aktivitetsniveau, foderstand og pels. Hvis du tjekker alle disse ting sørger du nemlig for, at fodret er sammensat så det så godt som muligt passer til din hunds behov. 

Foder med kosttilskud

I denne kategori lægges der stor vægt på, at din hund er dækket ind på alle de næringsstoffer den skal have. Det betyder også at du her finder foder, hvor der kan være tilsat alt lige fra ekstra vitaminer og mineraler, til ekstra fibre og andre sunde råvarer.

Ligesom mennesker kan hunde mangle nogle af disse ting, for at få den optimale livskvalitet. Og det er her at foder med kosttilskud kommer ind i billedet.

Råfoder

Råfoder – også kaldet BARF (Biologically Appropriate Raw Food) – er raw food for hunde. Hunde er rent faktisk designet til at spise råt og ikke-tilberedt mad, hvilket du altså kan komme ganske tæt på ved at gøre brug af råfoder.

For at det ikke skal være løgn kan du både bruge råfoder som fuldfoder, eller du kan såmen supplere det med tørfoder.