Der er desværre utrolig mange danskere der har været nød til at enten gå ned i tid eller helt stoppe på deres arbejdsplads takket været covid-19, og det er en irriterende situation både for ansat og for chef, da ingen af parterne egentligt havde lyst til at sende nogen hjem. 

Den store nedlukning af samfundet har også betydet at folk i større grad holder på deres penge og sparer der hvor de kan – nu er sommerferien også blevet aflyst og mange mennesker er stadig uklare om de overhovedet får deres penge tilbage, eller om det er en del af lukningen. 

Hvis du er en af de mennesker der har set sig nød til at spare, så kan du godt være glad over hvor mange gode måder man egentligt kan spare på, og hvor nemt det egentligt kan være at få lidt ekstra penge hver måned. 

Skær ned i det små

Et godt sted at starte er at sætte sig ned og overveje om man har nogen luksusvaner. Det kunne eksempelvis være at du nød en bestemt flaske hvidvin hver fredag der kostede dig 100 kroner hver eneste gang – det siger næsten sig selv at det er et godt sted at starte med at spare.

Et andet godt sted at spare er at kvitte (eller skære ned) på smøgerne. At ryge cigaretter er virkelig en af de ting der sætter folk mange hundrede kroner tilbage hver eneste måned, og hvis man står og mangler lidt penge i slutningen af måneden takket været coronavirus, så er det irriterende at have brugt pengene på smøger. 

Overvej om du kan omlægge 

Der findes utroligt mange måder man kan gøre økonomien lidt mere løs i det, en af måderne er at omlægge boliglån eller andre lån du måtte have. De fleste lånesteder er meget forstående omkring en pludselig lille økonomi takket været corona. 

Pantsæt dine gamle sager

Hvis der er én metode der med garanti altid virker så er det den gode gamle pantsætningsmetode. Ved at gå en tur på loftet og finde de golfkøller du aldrig bruger eller lidt andet gammel ragelse, så kan du lynhurtigt få lavet et par tusinde kroner hos en pantsætter. 

De fleste bliver overrasket over hvor nemt og hurtigt det egentligt er at få lidt penge mellem hænderne hos en pantsætter. Han lever af at vurdere gamle sager og slynge penge over disken, og det er sådan set alt hvad du har brug for.